Reviews

Hieronder kun je ervaringen lezen van klanten die ik al heb geholpen. Ben jij bij mij onder begeleiding geweest, en wil je ook op deze pagina staan? Stuur me een bericht, dat zou ik enorm leuk vinden!

Ik zou Manon zeker aanbevelen. Dit omdat ik meerdere fijne ervaringen heb gehad. Manon luistert , denkt mee , en komt met een goed stappenplan. Ze is erg lief en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik zal dan ook niet twijfelen haar hulp weer in te schakelen indien het nodig is. Als ik even iets niet wist kon ik haar ook buiten de afspraken vragen stellen. Daarop kreeg ik snel antwoord. Dat geeft een vertrouwd gevoel! Manon bedankt!
~ Mellanie

Na een jaar ontzettend slechte dieetbegeleiding te hebben gehad kwam ik terecht bij De Darm diëtist. Het voelde als mijn laatste noodkreet op diëtiek gebied voor mijn PDS klachten en het fodmap-dieet waarin ik verzeild was geraakt. En nu ben ik zo dankbaar dat zij met haar praktijk op mijn pad is gekomen! Ze heeft veel kennis, kan die goed delen en luistert ontzettend goed naar wat je zegt. Ze denkt enorm mee en komt er soms zelfs later op terug als ze ergens nog verder in is gedoken. Het feit dat je tussendoor kan appen met vragen of problemen waar je accuut tegen aanloopt is te fijn voor woorden. Dat is zo helpend. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen met het overwinnen van mijn klachten en ik zou haar aan iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft klachten te verminderen én te begrijpen.
~A

Via internet heb ik de Darmdiëtist gevonden. Haar kennis en werkwijze sprak mij direct aan. Onder haar begeleiding heb ik het FODMAP-dieet gevolgd en ben ik er eindelijk achter welke voedingsmiddelen mijn PDS klachten veroorzaken of verergeren. Maar niet alleen voeding komt ter sprake. Er is ook aandacht voor leefstijl, (ont)spanning en beweging. De begeleiding is erg fijn, er is ruimte om dingen op je eigen tempo te doen. Begeleiding kan ook via skype, en je mag haar altijd appen met vragen.
~ Kaylee

Ik vind de begeleiding heel prettig. Ik vind de darmklachten complex en ik vind dat je heel veel goede tips geeft en meedenkt. Ook dat je bereikbaar bent op Whatsapp voor vragen vind ik een waardevolle toevoeging!
~Lynn

Call Now ButtonBel de Darmdiëtist