Online Afspraak Darmdiëtist

Heb je darmklachten, en wil je samen met de Darm diëtist op zoek naar jouw oplossing?
Maak dan een online afspraak bij de Darm diëtist! Je kunt ook offline (dus in de praktijk) een afspraak maken, klik dan hier.

Via de onderstaande knop kun je een gratis 10 minuten kennismakingsgesprek aanvragen of gelijk een intakegesprek inplannen! Makkelijk via Yondo webcamconsult, waar en wanneer jij wilt!

Vanwege het Coronavirus, kunnen een intakegesprek via telefoon of webcam tijdelijk gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.
De Darm diëtist is momenteel ook weer aan het werk in de praktijk.
Check de algemene voorwaarden voor meer informatie, of neem contact met mij op.

De online begeleiding bij de diëtist is onderdeel van een begeleidingstraject via webcam. Dit traject start met een intakegesprek via Yondo, waarna de Darm diëtist een persoonlijk advies voor je opstelt. Vervolgens kun je gedurende de maand, ten alle tijde, jouw vragen stellen via whatsapp of mail. Op maandag t/m vrijdag komt er binnen 24 uur een antwoord op jouw vraag!

Elke maand is er een online evaluatiegesprek/vervolgconsult via Yondo om de voortgang te bespreken, het plan bij te stellen en aanvullende informatie te delen. Gedurende elke maand kun je ten alle tijde al jouw vragen stellen aan de Darm diëtist!

Lees onze algemene voorwaarden en privacyverklaring, voor meer informatie.

Call Now ButtonBel de Darmdiëtist